Når forholdet skal udvikles

Som et forhold udvikler sig, så begynder man også at vænne sig til hinanden. Problemet er at det også kan gå hen og gøre at man gradvist har mindre og mindre spænding indbyrdes. Man bliver for vant til det man har sammen indenfor de etablerede safe-zones og frygten for at det hele går hen og bliver kedeligt, vokser.

Tøj og leg

Der er mange ting som man kan gøre for at holde gnisten levende, men de falder alle sammen tilbage på jeres indbyrdes grænser og forventninger. Har I forholdt jer meget til hvem I normalt er, så er det ikke for galt at kigge på lidt frækt undertøj til at sætte stemningen. Med lidt olier og intimt legetøj begynder et forspil som I ikke har forsøgt jer med før, og I kan ende med at opleve nye sider af jer selv derigennem.

Mangler I kreative ideer til at stimulere hinanden, så findes der spil og lege man kan lave. Dette er gode vejledningsformer til at prøve hinanden af, og kræver ikke meget andet end et åbent sind og lidt tålmodighed.

Beslut en stemning

Det er også vigtigt at I har sat jer for hvilken stemning I ønsker jer til en hed aften. Det er fint at aftenen skriger af erotik, men der er en stor forskel på om man forventer en romantisk aften hvor det går stille for sig, eller afprøver sine værste fantasier. Når man skal lede en stemning op, er det vigtigt at vide hvilken stemning.

Forberedelsen for en romantisk stemning vil være at man laver nogle små, søde snacks, finder noget at drikke og generelt aftaler med hinanden hvor man vil tage den hen. Dette skal ikke hindre jer i at medbringe overraskelser men det er vigtigt at I husker at have stemningen i tankerne når dette er tilfældet.

Er det hensigten at det skal være lidt mere intenst, så er der ligeledes mange måder at tilgå det på. Måske har en af jer en fantasi I ønsker at udleve og dette kan danne rammen for hele den givende aften. Det kan også være med til at udvælge hvilket intim legetøj I eventuelt kunne være interesseret i at købe.

Man kan samtidig mikse imellem de to stemninger. Starte romantisk og blødsødent ud og gradvist gå hen til det hårde og mere intense, så man samtidig finder ud af hvad man mest er til.