INTIMINAS KOMPLETTE GUIDE TIL AT KØBE DIN FØRSTE PERSONLIGE MASSAGER

Når det kommer til at købe dit første personlige massageapparat, kan det være lidt skræmmende. Der er så mange forskellige typer og funktioner at vælge imellem. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe.

 

I denne guide vil vi lede dig igennem alt, hvad du behøver at vide for at finde den perfekte massager til dig. Typer af personlige massageapparater

 

Der er tre hovedtyper af personlige massageapparater:

 

Vibratorer er den mest populære type massageapparater, og de kommer i en lang række forskellige former og størrelser.

 

Dildoer er designet til penetration, og de kan bruges vaginalt eller analt.

 

Klitoriske stimulatorer er specielt designet til at stimulere klitoris.

 

Nu hvor du kender de forskellige typer massageapparater, der findes, så find dit massageapparat her, klik nu. lad os tage et kig på nogle af de funktioner, du vil overveje, når du foretager dit køb. Størrelse Når det kommer til personlige massageapparater, betyder størrelsen noget. Du vil gerne vælge et massageapparat, der er den rigtige størrelse for dig. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du har brug for, så start med en mindre massager og arbejd dig op. Power Personal massageapparater kommer i en række forskellige effektniveauer.

 

Hvis du er ny til at bruge massageapparater, vil du gerne starte med et massageapparat med lavere effekt. Du kan altid flytte op til en mere kraftfuld massager senere. Materiale Personlige massageapparater er lavet af en række forskellige materialer, herunder silikone, plastik og metal.

 

 Nu hvor du kender de forskellige typer massageapparater, der er tilgængelige, samt nogle af de funktioner, du skal kigge efter, er du klar til at begynde at shoppe. Når du køber et personligt massageapparat, skal du huske at have følgende tips i tankerne.