Hvilket træffer jeg det stærkeste MC lån? 

Hvilket træffer jeg det stærkeste MC lån? 

Er man på eftersøgning efter en splinter ny bil eller ønsker man at få opgraderet den ældre ud med en bedre, men har næppe pengene til det? Så kan et billån være en god løsning for en. Når du skal have et billån er der som regel to udgaver ; om det skal være med eller uden sikkerhed i bilen. Forskellen på de to er at lånudbyderen kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved långiveren har andel i faretøjet. Det vil altså sige, at når man som låntager ej overholder betalingsforpligtelserne, der er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og videresælge bilen for derved at kunne indfri bilånnet du har optaget. Det kan være en fordel, når du overbevist om at man kan overkomme sine betalingsbetingelser over tiden, da det her for det meste kan være billigere for låneren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden typisk er billigere. 

Smarte faktorer at holde for øje, når man optaget et billån 

De to afgørende faktorer man skal kigge på, hvis du skal optage et billån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i DKK man låner af udbyder for at kunne erhverve bilen. Løbetiden er den længden på lånet, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er dermed den mængde penge du bør bruge til erhvervelsen af båden. Så det er noget en selv kan ændre på afhængig af hvilken båd du slutter med at købe. afdragsperioden kan på samme måde justeres alt efter hvor mange penge man har råd til at afdrage MC lånet på månedligbasis. billånet kan altså blive mereomkostningstungt ved at man har en lang løbetid.  

Hvordan bør man påbegynde dit bådlån

Når du skal afgøre hvordan en bør tage sit MC lån er det vigtigt at kigge på den enkelte rente på det bådlån I ønsker. Fx, hvis man står og skal have en ny billån er det dejligt at have overblik over om man har penge til at foretage det bådlån. En hurtig måde at holde overblik er at tage en samtale med sin bank for at efterspørge hvordan din økonomi ser ud og hvad man har økonomi til. Her kan du selvfølgelig justere det en my afhængig efter om man ser sin ønske båd og så kan man stige det en my. Det er selvfølgelig at ende på noget, som man kan afbetale på længere sigt. Når du skal træffe hvordan ens billån skal være er det rart at vide hvor mange likvider man har i dit månedlige budget til at betale af på det valgte MC lån.  

Ny eller gammel bil 

Det er smart at man har med i beregningen den naturlige værdi nedsættelse som motorcyklen får over perioden. Og om du kan komme ud af et uoverskueligt billån, for hvis bilen har fået så høj en værdiforringelse, så man ikke kan komme ud af bådlånet ved at sælge den. Går man og betaler for ingenting og det er klart det man mest vil slippe for. Derfor er det esentielt, at man ved at det er denne båd du vil have i en længere periode. Ved en ny båden får de den største værdiforringelse, hvis båden forlader forhandleren. Derfra nedsættes båden ej så kraftigt i værdi. Hvis du kigger på en ældre bil, som er benyttet eller andet er det klogt at du for tjekket standen af båden.  

Så hvis man træffer at afbetale billånet over 10 år, men du sælger bil efter 5 år, så afbetaler du muligvis på en motorcykel du ej mere har, det ej er hensigtsmæssigt.  

Hvis du eksempelsvist skal få en båd og derfor har brug for et MC lån, så er der flere kriterier for at man kan optage et MC lån.  Du bør være fyldt enogtyve år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 kr  

Som låntager er der to muligheder i henhold til om det bør være med eller uden førbetaling, altså, at man forudbetaler en andel af det samlede beløb fra start af. Mange lånudbydere kræver i dag, at du lægger 10-tyve % af det hele beløb af fra starten af købet af en ny båd.  
 
Det kan være rigtig klogt at få tilbud fra mange differentierede långivere før man træffer en beslutning om hvor man bør starte dit billån henne, da der som oftest er en forskel.