Guide til Coronavenlige ting at lave i København og omegn

Corona har gjort at langt de fleste butikker har lukket. Ligeså har kulturoplevelserne og restauranterne. Derfor kan det være svært at finde ud af hvad pokker man skal få tiden til at gå med. Bor du i København eller skal du en tur derover i nærmeste fremtid, så får du her 5 ting som du kan lave trods Corona stadig raser. Hos https://digitalenyheder.dk/ finder du desuden masser af information til hvordan du passer bedst på dig selv under epidemien.

De glemte kæmper på vestegnen

Denne er selvfølgelig ikke i indre København men en del af Storkøbenhavn og er derfor taget med alligevel. Skal du derfor besøge København ting at lave, så er kæmperne på vestegnen bestemt et bud værd. Kæmperne på vestegnen er alle lavet som store skulpturer i træ og står opført i forskellige byer rundt omkring nær købehavn. Har du derfor bil når du skal besøge København ting at lave, så er bør du tage en tur til vestegnen. Der er i alt 6 kæmper rundt omkring og de står opført i Taastrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødovre og Ishøj. Der er flere der også har cyklet ruten rundt, så hvis i har friske ben så er dette også muligt.

En tur til amagerstrandpark

En tur til stranden er altid dejligt selv om vinteren er en tur på stranden dejlig smuk. På amager strandpark vinder du både en meget fin badestrand og en dejlig bypark man kan gå en tur i. København ting at lave er derfor oplagt med en tur til amager strandpark, hvor du også finder en sjov skaterbane. Er du derfor vild med at stå på rulleskøjter, så tag endeligt dem med under armen. 

Københavns mange fine legepladser

Har du mindre børn og skal finde noget at lave i København, så rummer byen virkelig mange fine legepladser. I fælledparken finder du for eksempel flere virkelig gode legepladser. Her er specielt trafiklegepladsen værd at nævne hvis du har små børn der er glade for at cykle. Trafiklegepladsen er en indhegnet legeplads der simpelthen er lavet som en del af byen. Den indeholder derfor små veje med rigtige lyskryds, fodgængerovergange og fortove. Dine børn kan derfor lærer at stoppe for rødt og køre over for grønt og ellers bare ræse rundt på deres cykler på de mange små veje der er i det indhegnede område. Bagved trafiklegepladsen ligger der en mere traditionel legeplads, så når i bliver trætte af at cykle, så kan i også gynge, vippe og grave i sandkassen ligeså tosset som i vil.

Nyd Københavns mange fine udendørs rum  

København ting at lave byder desuden på rigtig mange fine udendørsrum. Smør derfor en lækker madpakke eller køb take away med på vejen og nyd en frokost i det fri. Det er mulig rigtig mange steder i København at finde små grønne oaser, hvor du kan sidde uforstyrret og med god afstand til andre mennesker. Du kan også sagtens kombinerer en frokost i det fri med en tur på amager strandpark eller en tur på legepladsen.